Att våga släppa på spärrarna

Ja jösses vad svårt det är! Jag som är en kontrollmänniska har jättesvårt för detta med att släppa på spärrarna och göra vissa förändringar etc. Det är väl bara för att man aldrig vet hur det blir i och med en förändring tex.

Jag har fått äran att jobba extra på ett ställe som gör mig såå glad då det är något jag verkligen brinner för! Men, jag har panik. Jag vet verkligen inte varför jag blir så här och det är sjukt jobbigt att släppa kontrollen. Här är jag orolig att förändringen blir så tror, jag vill verkligen detta, men hur för jag att det blir bra? Jag vill inte klanta till det tex och jag sitter nu med magsår över att jag ska göra en förändring jag egentligen vill göra! Jösses vad trött jag blir på mig själv.

Någon som vart likadan och kan komma med tips och råd, så vore jag såå tacksam!

Loading Likes...

13 reaktioner på ”Att våga släppa på spärrarna

  1. Tror det är ganska vanligt, alla är nervösa för det nya. Det är för att man inte vet vad det blir av det. Är osäkerheten värre än det braiga som kan bli? Vad vore det värsta som kunde hända om du släpper kontrollen, hur skulle det kännas? Vad är det bästa som kan hända om du provar att släppa kontrollen och hur skulle det kännas, väg för och nackdelar på detta och se vilken som vinner och om du får ner förväntningarna på att det ska bli perfekt med en gång 🙂❤

  2. Tror att många blir nervösa och oroliga för förändring – jag är likadan… tänker & ältar! Men oftast blir det ju bra & man växer lite som människa 🙂

  3. Min spontana tanke är att släpp på gränserna, men lite i taget. Bättre att gå långsamt fram än att rusa. Och vad e de värsta som kan hända?
    Lycka till!

  4. Förändringar är lite jobbiga med samtidigt spännande tycker jag. Håller med Moa – Vad är det värsta som kan hända? Det kommer säkert bli superbra. Stort Lycka till från mig

  5. ja men ofta är man nervös som ja oxå ofta är inför något som man inte vet hur et ska bli eller vara på et visst sätt som man känner igen o det är en jobbig sits o man blir så trött på sej själv spärrarna sitte där oxå

  6. Jag är exakt likadan, och är nog inte riktigt rätt person att komma med tips. Men min sambo brukar säga “Moa, vad är det värsta som kan hända?” och han har ju så rätt. Du skriver att du är glad och att det är någonting som du verkligen brinner för SÅ KÖR BARA KÖR. Stoppa in det där kontrollbehovet i en garderob och skratta åt det lite, tillåt dig själv att leva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *