Gråmulen dag

Idag har solen lyst med sin frånvaro och det har vart molnigt hela dagen. Men vad gör det! Vi har haft en hektisk förmiddag och tjejerna har verkligen vart i sitt esse. Treårstrotsen är inte att leka med😄

Jag har haft två toppenmöten idag, vilket jag är såå glad över och detta kommer bli så grymt bra! Kommer berätta mer sen!😍

Eftermiddagen bjöd betydligt gladare barn och vi hann köpa jordgubbar, handla lite och leka för fullt hemma! Jag hann också hänga samt vika tvätt när tjejerna lekte på sitt rum innan det var dags för en dusch. Därefter kröp vi ner i tjejernas säng och läste boken om Nalle-Maja. Båda somnade tätt intill mig på mina armar!❤️

Det har regnat konstant sen i eftermiddags men det är så mysigt. För en stund sedan både åskade och blixtrade det! Nu är det dock sovdags även för mig. Imorgon kommer ny vlogg upp! Sov gott fina😍

Bjuder på en lite soligare bild❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *