Tre år sedan idag!

Hej fina ni! Har ni haft en bra start på dagen? Jag som haft två lite mindre bra dagar fick en toppenstart på denna härliga tisdag! Tjejerna har sovit gott hela natten och jag vaknade upp till två goa små “gomojjon mamma”😍 Kan det blir något annat än bra då?! Idag hade vi ingen vagn med oss och tjejerna gick så fint och höll mig i handen på väg till bilen. Lämningen gick så snabbt och båda var glada och vinkade glatt i fönstret när jag åkte!❤️

Fick ett minne på Facebook idag och det var från exakt tre år tillbaka när vi hade vår årliga tjejtrip till Stockholm! Tjejerna låg i magen och jag minns hur trött jag var i fötterna och ryggen den dagen🙈 Min moster träffade en gammal kompis där som utbrast “men ni kan ju inte ta med en höggravid kvinna till Stockholm! Hon kan ju föda när som helst!”. Han såg nog tydligt på min min, för jag hade ca 3.5 månad kvar😂 Han blev helt paff men förstod sedan när han fick reda på att det var två små gryn där inne! Hans miner var oslagbara!

I år blir det tyvärr ingen stockholmstrip med bästa tjejgänget, och detta då det är så mycket annat i sommar med jobb, utflykter etc! Och i höst är det dags för den efterlängtade greklandresan!❤️

Loading Likes...

6 reaktioner på ”Tre år sedan idag!

  1. Ja det är allt lite speciell känsla då man får minnen, facebook kan verkligen ge flachback både bra och mindre bra, vissa saker kan ju vara djupa. Synd ni ej kommer iväg i år också då

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *