Jag har träffat någon

För ca ett år sedan hände något jag inte alls trodde skulle hända på lääänge. Jag började träffa en kille som även han hade en dotter. Jag kände dock direkt att jag inte alls var redo och det var ändå skönt att känna den känslan direkt. Jag tänkte dock att jag träffar honom några gånger så jag inte bara fick panik just första gången, men min känsla stämde och jag var inte alls redo.

Jag har aldrig känt mig redo sedan tjejerna kom, och nu är jag extremt skeptisk till att jag någonsin kommer känna mig redo. Det är så stort, att träffa någon, bli kär och leva lyckliga tillsammans. Men att träffa någon med barn är ännu större eftersom precis allt ska klaffa! Jag vill inte bara träffa någon, utan jag vill träffa någon som tar sig an tjejerna som sina egna, inte ser någon skillnad på hans och på mina barn, för blodsband har absolut ingenting med kärlek och familj att göra!

Men att träffa någon som verkligen är bra, som har samma värderingar, bryr sig osv, det är svårt. Och jag är som sagt inte alls redo.

Jag vill ha barn tätt, för att vi tillsammans ska kunna hitta på saker och skapa minnen, och inte “begränsas” av att det finns mindre barn i bilden också. Med det menar jag att som exempelvis om vi åker till Grönlund så vill jag att vi kan åka tillsammans, och inte att tjejerna är 13 och får åka själva för mamma måste ta hand om bebisen eller den lilla 1-åringen. Jag skulle gärna vilja ha en till liten om ett år, men jag vet också att det inte alls passar in i tiden, och nästa barn kommer vara planerat.

Nästa barn kommer jag skaffa ensam, precis som med flickorna med på annat vis. Donation. Skrämmande tanke va? Men å andra sidan så kan ju ingen kallas förälder som inte vill finnas för sina barn, så det är ju en slags donator det med! Jag har som ni vet bestämt mig att ta hjälp från donator och detta om några år. Jag vill ha mitt tredje och eventuellt sista barn innan 30 års ålder och dit är det 5 år! Jag har inge bråttom men vill heller inte dra ut på det. När det är rätt, så är det rätt. Det här med att det ska vara “kärnfamiljer” är bara old fashion. För mig är en kärnfamilj en familj där det finns minst en förälder som alltid finns där, stöttar och ställer upp, och alla familjer ser olika ut idag. Tack och lov för det!??

12 reaktioner på ”Jag har träffat någon

 1. Tycker det är så härligt att läsa att du vill skaffa barn på ditt sätt och inte på det “vanliga” sättet. Jag tror absolut att man kan vara förälder även som en det behöver inte bara vara en mamma och en pappa. 🙂

  1. Ja alltså jag är ju ensamstående idag också, och den människan kan inte heller ses som annat än donator egentligen eftersom han valt att inte finnas där för sina barn, så enda skillnaden kommer vara hur barnet blir till, och det känner jag spelar mindre roll!
   Exakt, en kärnfamilj måste inte bestå av mamma och pappa, utan kan vara två av samma kön eller som i mitt fall, bara mamma!

 2. Håller med dig de e riktigt svårt att hitta någon Som ska klaffa in på alla områden. De tog mig 8år med barn att hitta min drömman. Ville precis som du ha barn här i på och här sitter man 12 år senare sen förra förlossningen och inga bebisar så långt ögat kan nå haha
  Så häftigt och stark av dig att ta donator och göra allt ensam ???
  Åh vilken fin mage

 3. Väldigt uppfriskande att läsa ditt inlägg och se hur du verkligen vet hur just du vill ha det och du kör ditt egna race. Jag gillar verkligen det! Jag är inte heller redo just nu men jag vet att det kommer ordna sig i framtiden 🙂

 4. Jag känner mig inte alls redo för att träffa någon. Jag tycker att det är skönt att vara själv med Loui. Så bra tänkt att skaffa barn på egen väg nästa gång. Jag hoppas att allt går som du har tänkt 🙂

 5. Vet du att jag tycker att du är SÅ COOL. Du vet exakt vad du vill, och resonerar så klokt. Låt ingenting stå i vägen för dig, allra minst folk som ska prata om kärnfamiljer hit och kärnfamiljer dit. Det är oftast i kärnfamiljerna barn far illa bara för att föräldrarna är så upptagna med att hålla ihop trots att det är skit. Jag hejar på dig hela vägen och hoppas att du bloggar många år framöver så att jag får följa med på allt här på sidan av ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *