Hem ljuva hem

Hej fina!! Hade ni en mysig helg? Min söndag var inte den bästa och inget allvarligt egentligen, bara att det mesta inte var på min sida. Så när vi kom hem igår kväll från mina föräldrar så somnade jag tillsammans med tjejerna och sov till 8 då vi gick upp och åt frukost.

Idag startade vi dagen bra och jag lämnade tjejerna vid 10 för att sedan åka och jobba lite, nu har jag vart ledig i 40 min och ska vidare till nästa jobb. Hann hem en stund och sätta på både tvätt- och diskmaskin samt gå ut med hunden. Hem ljuva hem! Men nu är det dags att åka igen!

Strålande väder idag och jag hade gärna åkt och badat med familjen men får istället jobba till 19! *pengar, pengar, pengar*

Hoppas ni har en fin dag🌸

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *