Nedräkning pågår!

Godmorgon fina ni! Har ni sovit gott? Vi har sovit toppen och inatt kom båda flickorna in till mig❤️ Det är så mysigt när dom gör det och kryper tätt intill! Vi vaknade när klockan ringde och gick upp vid 7. När klockan var 07.30 så kom syrran för att vara barnvakt.

Själv tog jag cykeln och cyklade till jobbet då jag började klockan 8. Tog 4 minuter vilket känns som ett alldeles lagom avstånd!

Idag är det jobb till klockan 17 och sen ska jag mysa med mina stjärnor! Jag ska även förbereda veckans matlådor tänkte jag👌🏼 Men nu är det nedräkning för sen är jag ledig till på måndag. Blir en hel del jobbande just nu men man har ju inget val och vi tar vara på dagarna ändå!

Dessa bilder fick jag nyss från syrran😍

Loading Likes...

16 reaktioner på ”Nedräkning pågår!

  1. Haha de ser ut att ha det alldeles förträffligt! I en del perioder så är det ju så att man jobbar mer och så länge barnen har det bra ändå så är ju det helt okej tänker jag.

  2. Gud vad härligt med en cykeltur till jobbet, önskar att jag också hade så nära till mitt! Låter fantastiskt med lite matlådeprepp också så att du har inför veckan. Kan du inte göra ett helt inlägg om det? Vore kul att se vad du lagar. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *