Ta vara på dagarna!

Jag jobbar som ni vet ganska oregelbundet, men går egentligen på schema. Dock så blir det ofta mer tid om annan personal är sjuk tex så därför känns det mer oregelbundet än vad det är. Men hur som så jobbar jag 8-17 varje gång och det tär på mig när det är så fint väder och jag vet att familjen hittar på roligt med mina stjärnor, utan mig!

Förstå mig rätt, jag är ju såå tacksam över att dom slipper vara på dagis till 17 och istället kan hämtas vid 15, men just att jag vill vara med!

För att ta vara på dagarna har vi vart ute hela kvällarna nu och igår blev det som ni vet en härlig båttur, och idag köpte vi med pizza, hämtade upp brorsan och åkte till stranden och badade! En såå härlig kväll!❤️ Känns så skönt att göra så och då får det bli lite knas med rutinerna på kvällen, men hellre ta vara på tiden! Imorgon jobbar jag också men på söndag ska vi ha mamma döttrar- mys hela dagen! 😍

Efter stranden idag så åkte vi hemåt och båda tjejerna somnade på vägen. Min moster kom förbi och vi hade så trevligt med skitsnack och massor av skratt! Så härligt att vi bor grannar! Nu har hon nyligen gått hem och det är sovdags för mig som ska upp tidigt imorgon. Hoppas ni haft en mysig dag❤️

Loading Likes...

1 reaktion på ”Ta vara på dagarna!

  1. Förstår helt känslan. Just därför jag vill jobba antingen 50% och på timmar. För jag vill inte att mitt liv bara ska gå ut på att jobba, knappt sova och knappt äta. Livet är mer än så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *