Jag tycker synd om dig!

Detta har jag hört på tok för många gånger och känner att vi behöver reda ut detta här och nu. Redan som nyförlöst var jag till min BM och skulle göra efterkontroll. Tjejerna låg i babyskydden under tiden och var så duktiga och nöjda. När vi skulle gå så sa hon “jag tycker synd om dig!”, och jag blev så chockad att jag inte visste vad jag skulle säga mer än att “nej det är det då inte!”. Vadå det är synd om mig? Hur skulle det ens vara möjligt når jag fått jordens finaste gåva, gånger två! Hon har alltid visat att hon tyckt det var jobbigt att jag vart själv, men jag förstår inte varför.

Det är inte det minsta synd om mig. Jag visste när jag blev gravid att jag kommer vara ensamstående, så jag valde det redan då och då trodde jag bara att det var ett barn. Jag valde återigen att jag ville detta när jag fick reda på att det var tvillingar och jag har aldrig tvekat på att jag ville detta. Och när jag själv valt det, hur kan det då vara synd om mig? Återigen, detta är den finaste gåva man kan få, och jag fick två!

Att jag är själv har ingen som helt betydelse och man brukar ju säga att man får det man klarar av. Så länge jag har tjejerna så klarar vi allt, oavsett vad! Jag kommer ju även skaffa barn själv igen när det är dags, och då med hjälp av donation. Är det synd om mig då också? Jag känner inte alls att jag är redo att träffa någon på det sättet och detta då jag tvivlar på att det finns någon tillräckligt bra för att få vara med mina barn. Men det är inte synd om varken mig eller oss så släpp den delen, vi är lyckligare än någonsin och har enorma planer för framtiden!❤️

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Jag tycker synd om dig!

  1. Alltså, VARFÖR uttrycker sig folk så in i helvetes klantigt? Förstår att du blir irriterad och tycker situationen blir skrattretande. Istället peppar man väl och uppmuntrar till det enorma jobbet och extra lasset man får dra som ensamstående. Jag tycker inte synd om dig, däremot tycker jag att du är grym, modig och enastående!

  2. När det är du själv som valt detta förstår jag inte heller varför det är synd om dig! Du har ju gjort valet och du visste att det skulle kunna bli tufft osv, men valet har varit ditt och som du säger – du har fått världens gåva gånger två =)

  3. Ja du folk säger man alltså e är då hopplöst de tror sig veta allt, men såklart är det inte synd om er, ni lever det liv som ni vill ha det och det är då bäst fö er

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *