Spänningen sitter i

Åh, jag är så fruktansvärt spänd i nacken och axlarna så det trycker i huvudet. Just nu är det mycket som pågår och bara en av sakerna som gör att jag stressar upp mig och därmed också spänner mig mer, är syrrans student imorgon. Det har vart så mycket planering och jag känner mig ute i sista stund. Alla leveranser har inte kommit än vilket är saker som behövs till morgondagen, och jag är ute i elfte timmen känns det som..

Behöver verkligen en massage och har försökt göra de övningar jag fått av min massör, men det blir inte direkt bättre. Fy för detta! Jag ska fixa hela kvällen och till inatt, så jag har inte tid att må så här!

Måste försöka få tag på min massör så han kan reda ut detta nu!😣

Loading Likes...

11 reaktioner på ”Spänningen sitter i

  1. Förstår verkligen, har också varit stressad nu senaste dagarna och kommer antagligen vara det tills jag kommer iväg till mamma. Hoppas du får tag på massören för det är inte kul med dessa spänningar!!

  2. Låter som jag när jag blir stressad eller orolig för någonting. Jag spänner mig jämt så mycket att jag får kroppsvärk. Jag hoppas att er morgondag blir helt fantastisk och att spänningarna släpper efter det 🖤

  3. För mig brukar en riktigt het dusch hjälpa mot spända axlar, som ett tips. Eller vetekudde. Testa även att massera med en boll på de sjuka punkterna (gärna mot en vägg)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *