Och så var det bara två dagar ifrån

Alltså det här med tidsuppfattning, är det bara jag som tappat det just nu? Jag kommer seriöst inte ihåg vad det är för dag etc och planeringsmänniskan i mig är lite lost!

Jag fyller år på lördag och har så gott som glömt bort det!😂 Mamma och syrran påpekade förra helgen att “du fyller ju på lördag” och det kändes så långt bort! Men nu är det ju som sagt bara två dagar kvar och jag har nu påbörjat planeringen🙈 Vi kommer vara hos föräldrarna så vi kan sitta ute och tjejerna kan leka fritt.

Till fika är det tänkt att jag ska bjuda på en somrig tårta, och sen behöver jag fundera ut vad mer som ska bjudas på! Jag är med uppe i planeringen för syrrans student!🤩 Men det blir bra detta!!

Det kommer bli tre marängtårtor och en liten tårta till. Tanken är ljusa bottnar, men fyllningarna har jag beslutsångest över. Kanske jordgubb och citron, lite friskt så där eftersom citronen bryter av det söta i jordgubbarna. Vad tror ni? Har ni några favoritsmaker i tårta?😍

Loading Likes...

14 reaktioner på ”Och så var det bara två dagar ifrån

    1. Haha jag har ju inte glömt bort när jag fyller år, men snarare att tiden går så förbannat fort oc man är så uppe i vardagen att man tappar bort sig och blir vill på dagar helt enkelt! När jag säger att jag fyller år i juni så känns det som typ ett halvår kvar haha!

  1. haha tidsuppfattnig är jag inte bra på heller tiden går lixom snabbare än vad ja hinner med haha. vaniljkräm och bananer älskar jag som ett lader i tårta. sen tycker ja godisa är gott som topping haha ( kanske inte det nyttigaste men det är ju tårta haha )

  2. Oj ja då förstår jag om du känner dig lite stressad men vad bra att du redan vet lite vad du ska bjuda på, skönt att ni ska vara hos din familj så ni kan vara ute 🙂

    1. JA verkligen! Vi bor inne i stan vid vattnet men jag föredrar landet alla dar i veckan så blir bra att barnen kan leka som de vill 🙂

  3. Oj, det var sent ute men det ordnar sig. Tycker att kombon citron och jordgubbar låter riktigt friskt och gott. Typ lemoncurd och så jordgubbar som garnering och massor med grädde. (Ja, jag älskar grädde.:-) )

  4. Haha…du är inte ensam om det. Jag trodde det var lördag idag🙈. Alla dessa röda dagar och klämdagar rör till det i huvudet på mig. Vilka sötisar med sina fina kransar☺️.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *