Barn och djur

Jag älskar att se kärleken mellan barn och djur och den kontakt dom får med varandra! Vi har en katt som inte hunnit fylla ett år ännu, och hon har älskat tjejerna sedan dag ett. När vi kom hem med henne så började hon genast sitta med i tjejernas rum trots att dom leker vilt och det låter! Hon har sovit med dom sedan dag ett och är så go med allt och alla! Hon och hunden är bästa vänner och busar hela dagarna.

Imorse vaknade Fia upp bredvid Lina (katten) och då satte hon sig upp och kramade henne länge! Så himla fint tycker jag❤️ Tjejerna är så himla duktiga med djur och är alltid försiktiga och mjuka.

Förutom katten har vi även hundar, hästar, kaniner, hamster, degus och chinchillor. Djur är sådan balsam för själen och jag uppskattar verkligen att ha djur hemma. Vi har ju registrerad kennel i SKK och jag är en av två uppfödare i Sverige (samt grundare av vår förening) som föder upp degus.

Har ni några djur hemma?❤️

Loading Likes...

7 reaktioner på ”Barn och djur

  1. Ja det är fantastiskt! Dom är ju verkligen uppväxta med alla möjliga sorters djur så det är riktiga djurälskare, och djuren älskar tjejerna eftersom dom är så snälla och försiktiga!

 1. Här hemma har vi två kaniner i trädgården och så vår katt Minus som fyllde ett år förra helgen. Och så har vi hund några gånger i månaden då vi är frekventa hundvakter. Att My får lära sig att vara försiktig och ta hand om djur känns som en utav de bästa egenskaperna jag kan ge henne i såhär tidig ålder. Ansvar, omtanke och försiktighet ❤️

 2. Håller helt med!!!

  Vi har en katt hemma som vi har adopterat från ett katthem. Hon var super skygg och rädd när vi fick henne och hon gömde sig mest hela dagarna (pga. barnen var så högljudda).

  Men nu har hon bott hos oss i 2 år och är som en helt annan katt. Låter barnen bära, leka, gosa, kela… så mysigt!

  Vi har även en hund, men han bor inte inne (han har ett eget stort hus + hela vår stora trädgård) , han är en vakthund (en turkisk kangal) och även han är världens goaste med barnen (men väldigt läskig mot främmande som närmar sig vårt hus). För ca ett år sen flyttade det in en till hund i vår trädgård, en gatuhund som kom hit för att äta och dricka vatten då och då. Tillslut bodde han här permanent med vår hund. Så vi räknar inte hononm som en gatuhund längre utan han är även han en familjemedlem som vi har döpt till Dogge… haha…

  kram kram

 3. Tror det är viktigt att barn får vara lite med djur så dom lär sig om ansvar! Sonen är bästa vän med min pappas hund haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *