Utvecklingssamtal nr 2

Igår var det dags för tjejernas andra utvecklingssamtal på dagis. Det är ju ett per termin. Hon började med att säga att hon önskade att vi kunde ha två olika samtal för tjejernas skull, men dom är kopior av varandra så det skulle vara två exakt likadana möten🤪 Jag lämnade tjejerna och parkerade bilen vid skolan istället och gick in bakvägen för att dom inte skulle se mig och det gick super!

Samtalet gick toppen iallafall och det var så roligt att höra om tjejernas utveckling som dagis följt, även om jag så klart redan vet om dessa. På slutet skulle fröken komma på något vi skulle jobba med tillsammans men tjejerna är före i sin utveckling och kan mer än “dom borde” så hon kom inte på något! Så vi fortsätter som vanligt😃

Loading Likes...

1 reaktion på ”Utvecklingssamtal nr 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *