När bebisarna blir barn

Alltså åh, mina tjejer är inte så små längre, och bebisar är dom inte alls, även om jag ofta säger att dom är mina bebisar❤️

Nu är dom över 2,5 år och det märks verkligen att dom börjar bli stora nu. Tjejerna blir mer och mer intresserade av att göra sig iordning och väljer alltid kläder själva. Igår kollade vi på film i soffan och Fia ville borsta mitt hår. Hon höll på lääänge och borstade, fixade och donade. Hon visade med min telefon hur det blev och sen tog hon kort. Allt på eget initiativ! Hur är det ens möjligt? Min bebis! Sen skulle hon tvätta mig i ansiktet i badrummet och jag skulle kolla resultatet i spegeln. Älskade lilla barn!

Jag satt och tänkte på detta i bilen på väg till jobbet och det gör mig så rörd, glad och överväldigad att detta är mina barn, som jag skapat! Hur kunde jag förtjäna de finaste barnen i världen?!❤️

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *