En familjedag helt enkelt

Igår somnade jag strax efter 21, jag var sååå trött! Tur var väl det, för natten var kaos! Tjejerna har inte sovit alls och det har ju inte jag heller då? Så det var tre tröttmössor när vi gick upp!

Förmiddagen har vart lugn och tjejernas gammelmorfar tittade förbi vid lunch. Strax efter kom mamma och syrran också och vi åkte allihop till erikslund för en fika. Mysigt och det blev en ny bikini för min del! Bild kommer så klart!?

Eftermiddagen bjöd på lekparkshäng, glass och sedan en tur till en kompis för att hämta lite saker till lördagens aktiviteter med hästarna! På kvällen blev det pyssel för fulla muggar och idag bröt vi trenden när det var läggdags, vi läste snövit och inte Elsa och Anna på spökjakt som vi läst varje kväll lääänge nu? Nu är det sovdags för denna mamman också! Sov gott❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *