Ännu en sådan dag!

Precis som igår tog vi idag dagen till att ladda batterierna. Som jag berättat så skulle en familj komma och hälsa på vår hingst för eventuellt köp, och det dröjde bara en timme efter att dom åkt tills dom ringde och sa att dom så klart ville ha honom! Det känns såå bra och jag vet att han kommer så det toppen där! Så nu är det bara kastreringen som ska till!?

Det har vart så dåligt väder idag så vi tog eftermiddagen till att mysa inne. Alla var så trötta efter lunch så vi vilade i soffan? Sen blev det kvällsmat ute då solen äntligen tittade fram lite! Regnet timade in perfekt då det började ösa ner när vi precis ätit upp! Sofia somnade i min famn så jag bäddade ner henne i vagnen, och så gick jag, mamma och sovande Fia på en PW, medan Saga var hemma med moster och ritade. När vi väl kom hem hade brorsan och pappa kommit hem dom med!

Väl hemma blev det en dusch med Saga då Fia sovit sig igenom både byte från vagn till bilstol, en tur till stallet, bli buren upp och nerbäddad i sängen? Då är man trött! Efter blev det Nemo i min säng och Saga somnade relativt snabbt, men det var så mysigt med lite egentid med henne❤️ Nu är det sovdags för denna mamman med och imorgon väntar massor av måsten! Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Ännu en sådan dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *