Försommaren är tillbaka!

Alltså dessa sjukdomar har nu förföljt oss i en veckas tid. Detta då tjejerna byter av varandra hela tiden!! Så igår blev det en lugn dag.

Idag däremot var alla piggare och vi åkte därför till föräldrarna. Tjejernas gammelmorfar kom dit också och hade med sig två cyklar! Glada tjejer, mindre glad mamma som fick roa sig med att montera ihop dom? Andra gick dock lättare eftersom jag då satt ihop den första? Som man brukar säga, man lär av sina misstag!

Det var en lugn och mysig dag idag också och tjejerna har hoppat studsmatta, åkt rutchkana, cyklat och hjälpt morfar med både båten och att måla! Så duktiga medhjälpare❤️

Det blev tacos i solen till kvällsmat och alla njöt av lugnet som vart. På kvällen åkte vi till stallet och Ture som vart sjuk har nu äntligen fått komma ut i sjukhage efter nästan 2 veckor boxvila! Det värmde så att se hur glad både han och de andra blev?  Tjejerna hjälpte att fixa med mormor och jag tränade vår ena hingst lite. Imorgon kommer familjen och kollar på honom så vi får hoppas att det känns bra för alla!

Väl hemma somnade båda flickorna i soffan inom 5 minuter efter att vi kom hem, och jag har fått en stund själv framför TVn. Nu blir det film och sen sova för min del med❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *