Vi kommer flytta..

Som ni vet så flyttade vi för inte så länge sedan och vi trivs jättebra i vår lägenhet, men detta är inte där vi vill bo och även om området är fint och det är nära vattnet bland annat, så är vi landetmänniskor och trivs inte inne i stan. Vi har grannar som kan se in eftersom husen står så tätt och det innebär noll privatliv om man inte vill ha persiennerna nere dygnet runt?

Om lite mindre än ett år kommer vi flytta, inga papper är skriva ännu då husen inte är färdigbyggda ännu, men när det är klart kommer vi flytta igen. Varför? För att det är på landet, tvåvåningsradhus, egen uteplats, nära till dagis, familjen och våra hästar och bara för att kunna gå utanför och ha skogen precis där!

Matt flytta hit var det bästa vi gjort och jag önskar dessa hus hade vart byggda två år tidigare så jag ens hade sluppit kånka upp och ner till tredje våningen utan hiss. Att det tog psykiskt är inte svårt att förstå, och nu har vi hiss och livet är så enkelt! Ja, bortsett från treårstrotsen som pågår så klart? I kommande hus är det dessutom tre sovrum och vardagsrum kombinerat med kök så det blir ett rum mer än nu! Längtar!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *