Livet kommer emellan

Ibland blir det lite tyst här inne men det är bara för att det är så mycket med livet generellt. Det har inte hänt något så, men det är mycket jobb blandat med att tjejerna vart sjuka senaste dagarna och ena hästen likaså. Och som för de allra flesta så går ju familjen så klart före allt!

Idag är tjejerna hemma med mormor som vabbar och tyvärr verkar det bli likadant imorgon. Jag jobbar även imorgon och på fredag och sen blir det äntligen helg!

I helgen blir det lugnt, än så länge! På söndag kommer en familj och kikar på vår hingst som tyvärr ska säljas. Anledningen är att han inte gick igenom hingstpremieringen och vi ska inte ha någon mer valack. Familjen som kommer verkar toppen och håller på med samma som vi gör med våra, trickträning, agility etc så det blir så det känns så bra!

 

 

Loading Likes...

13 reaktioner på ”Livet kommer emellan

 1. Trist att ni ska sälja hästen, men jag hoppas det blir bra ändå. Själv kan jag inget om hästar, red när jag var yngre. Föll av och sen blev jag livrädd, provade dagen efter igen, men det gick inte och sen dess har min rädsla suttit kvar.

  1. Ja det är tråkigt, men det är bättre att han kommer till någon som vill ha en valack att jobba med. Jag köpte honom som kommande avelsmaterial samt tävlings- och utställningshäst. Han gåt toppen på både tävlingar och utställning men gick inte igenom avelsvärderingen tyvärr, så då får han det lugnare som valack hos någon annan!
   Vad tråkigt att du är rädd fortfarande! De är ju så underbara djur!

 2. Det är tråkigt att det inte blev som det skulle, men skönt att hästen kommer till ett bra hem. Hoppas barnen kryar på sig och blir friska till helgen.

  1. Ja det är tråkigt, men det är bättre att han kommer till någon som vill ha en valack att jobba med. Jag köpte honom som kommande avelsmaterial samt tävlings- och utställningshäst. Han gåt toppen på både tävlingar och utställning men gick inte igenom avelsvärderingen tyvärr, så då får han det lugnare som valack hos någon annan!

 3. Ibland blir det mycket och få är de självklart okej att man inte sätter bloggen i fokus.
  Hoppas alla kryar på sig, och att hästen hittar sin rätta ägare.

 4. Men det är ju så tråkigt när de små är sjuka, jag hoppas att de tillfrisknar snart. Det är så himla viktigt att det känns bra med eventuella köpare. Viktigt att kusen får det bra?❤️

  1. Tyvärr är det inte alltid lätt att hitta den rätta köparen då shettisar anses vara lite slit och släng hästar, vilket är helt tvärtom vad vi gör! Vi tävlar och ställer ut hela tiden och det ska han fortsätta med! Han ska användas och inte bara stå. Men denna familj verkar toppen och håller på med samma som oss!<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *