Ingen kan göra allt!

Att djur betyder massor för mig är ju inget som kan ha undgått någon, och att hjälpa djuren och vår planet är verkligen något jag brinner för. Så nu har jag startat en insamling som heter Rädda Haven! och tanken är att vi tillsammans ska kunna samla ihop 10.000:- fram till 1 januari 2020.

Jag har tänkt göra en video om detta där jag berättar mer så håll er uppdaterade, men fram tills dess får ni väldigt gärna dela länken till insamlingen. För att förtydliga så är detta inget samarbete och heller inget jag själv tjänar pengar på, men vi tillsammans tjänar på det eftersom vi tillsammans kan rädda haven, djuren och vår planet! Om 100 personer skänker 100:- var så har vi samlat ihop 10.000:-! Hur fantastiskt vore inte det?!

HÄR hittar du insamlingen!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

 

Loading Likes...

8 reaktioner på ”Ingen kan göra allt!

  1. Vilken bra ide och detta är något som verkligen ehövs för klimatet och havet. Det är så viktigt så vi inte förlorar de. Tycker det är en sån bra ide´:)

  2. Så fint! Jag är inte den där människan som brukar skänka pengar till olika insamlingar, däremot har jag i hela mitt liv tagit hand om djur som behövt omplacerats och gett de ett bättre hem här hos oss ❤️

  3. Så fint av dig ! Hoppas du kommer upp i den summan tills dess !Jag ska va ärlig att jag är verkligen skit dålig på att skänka pengar ?

  4. Låter som ett riktigt bra initiativ. Hoppas att du får ihop pengarna. Skulle vilja göra nått liknade, men har så mycket som händer runt omkring mig just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *