Inte riktigt som planerat

Igår skulle tjejerna ha sovit hos deras mormor och morfar så efter jobbet åkte jag hem och skulle fixa lite kvällsmat. Mamma ringde på vägen hem och berättade att Saga var hängig och varm och inte hade velat göra något alls, så självklart åkte jag dit. Det var en väldigt mosig och varm liten tjej jag möttes av men Fia var pigg och glad som vanligt.

Filli ville sova kvar och det fick hon givetvis, så jag och Saga åkte hem och gjorde kväll. Det blev Greta gris i min säng men efter fem minuter sov hon trots att hon sovit hela vägen hem!

Mitt lilla hjärta❤️ Idag har det inte blivit många knop heller då hon fortfarande är dålig, men vi hämtade hem Fia efter lunch och har myst hemma. Nu njuter jag av att ha båda tätt intill mig i vanlig ordning och snart sover även jag! Hoppas ni haft en mysig dag❤️

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Inte riktigt som planerat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *