Dagens villhöver

Alltså åh, sommaren var ju här och på ett kick så var det tidig vinter igen?❄️ Jag som älskade vädret! Hur som så försöker jag tänka positivt och vädret vänder snart igen? Jag som är världens klänningmänniska kan ju inte låta bli att sitta och kolla på kommande klänningar inför sommaren! Här är några av mina villhöver just nu?

 

Loading Likes...

13 reaktioner på ”Dagens villhöver

 1. Gillade verkligen den nästlängst ner som är vit med blommor på 😀 Jag har själv kikat på klänningar som är lite kortare i år för denna sommar tänker jag inte gömma mig som jag gjort alla andra år!

 2. Jag sa till en vän häromdagen att bloggvärlden är på sätt och vis asjobbig.. inlägg som detta.. Ger mig ha-begär utan dess like ju! Ge mig alla liksom, galet fina och det grymt sköna ut!

 3. Känner samma, det var så härligt väder, sen helt plötsligt snö… Ingen vacker syn, till o med mina katter satt i fönstret och såg förvånade ut!! Men snart är värmen tillbaka, vi får drömma om det så länge 😀

  Jätte fina klänningar, jag själv känner inte att jag passar i det, förutom när jag gifte mig, men kan tänka mig att gå hemma med klänning! 🙂

  Hoppas du sover gott inatt! 🙂

 4. Det var många fina klänningar där som jag villhöver ha! Jag har bara tittat litegrann på sommarkläder men snart måste jag börja titta vad jag har hemma och välja vad jag behöver köpa. Det är lättare att bara köpa det man vill ha;).

 5. ÅH så många fina klänningar!!!
  De puder rosa är verkligen super fina, min favorit färg!!!
  Den sista militärgröna var oxå så snygg!!

  Kram kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *