Planeringens planerare

Rubriken beskriver mig såå himla bra! Ni som vet, ni vet att jag älskar att planera, men förutom det så är det även såå nödvändigt eftersom allt måste klaffa i vardagen. Att vara spontan när man är ensamstående med tvillingar är inte alltid det lättaste, även om det ofta blir spontana saker för vår del!

Min almanacka skulle jag på riktigt aldrig klara mig utan. Förstår inte hur folk kommer ihåg saker utan en almanacka! Vilket minne ni måste ha? Eller är det jag som är senil? Hur som så sitter jag nu och planerar för en väldigt rolig sak till 2020! Krävs en hel del planering till det, och då ett par andra är inblandade som inte får veta om detta, så kan jag tyvärr inte skriva vad det handlar om!

Men jag är sååå pepp redan nu och längtar massor inför detta och planeringen är alltså i full gång! Wohooo!

Inlägget är INTE ett samarbete!

Loading Likes...

2 reaktioner på ”Planeringens planerare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *