In med det nya!

Godmorgon fina ni! Har ni fått sova gott inatt? Det har vi tack och lov!🙌🏼 Det var välbehövligt att vakna upp klockan 8 efter deras lilla period med nattskräck❤️

Idag har vi hunnit med en promenad med hunden, satt på tvätt- och diskmaskin och plockat lite på tjejernas rum samtidigt som dom lekt för fullt!😍

Våren är officiellt här och solen skiner som bara den, och värmer dessutom! Hur underbart är inte det?!☀️ Nu är det dags att göra sig av med Baby Joggern och istället kommer en Cybex få flytta in! Snacka om materiell lycka😍 Nu blir det istället en enkelvagn med sittbräda👌🏼 Kommer bli toppen och dessutom kommer den ta mindre plats här hemma! Thulen får så klart stanna så en tvillingvagn har vi iallafall😃

Recension kommer i vanlig ordning när vi hunnit prova den lite! Men visst är den fin?!😍 den har vändbar sits, lättåtkomlig varukorg och reglerbart handtag. Den fälls dessutom med en hand, vilket är så smidigt!

 

Loading Likes...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *