In med det nya!

Godmorgon fina ni! Har ni fått sova gott inatt? Det har vi tack och lov!?? Det var välbehövligt att vakna upp klockan 8 efter deras lilla period med nattskräck❤️

Idag har vi hunnit med en promenad med hunden, satt på tvätt- och diskmaskin och plockat lite på tjejernas rum samtidigt som dom lekt för fullt!?

Våren är officiellt här och solen skiner som bara den, och värmer dessutom! Hur underbart är inte det?!☀️ Nu är det dags att göra sig av med Baby Joggern och istället kommer en Cybex få flytta in! Snacka om materiell lycka? Nu blir det istället en enkelvagn med sittbräda?? Kommer bli toppen och dessutom kommer den ta mindre plats här hemma! Thulen får så klart stanna så en tvillingvagn har vi iallafall?

Recension kommer i vanlig ordning när vi hunnit prova den lite! Men visst är den fin?!? den har vändbar sits, lättåtkomlig varukorg och reglerbart handtag. Den fälls dessutom med en hand, vilket är så smidigt!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *