Saker barn säger

Finks det något med underbart än när barn pratar? Hur ärliga dom är, och att få höra deras tankar och funderingar! Eller bara något som dyker upp i huvudet?

Här om dagen var vi på akuten då Fia ramlade av Sessan ( det gick bra och tog nog hårdare på mig då hon var som vanligt direkt efter..) men hur som så busade Saga med hennes mormor och utbrister ”du haj tuttaj Mimmi! Fåj jag se?!”? Jag dog av garv och ni kan ju förstå hur alla i väntrummet skrattade, och det var fullproppat?

Tänk att sånt ska kläckas ur på de värsta tänkbara ställena! Men tänk vad det kan lätta upp stämningen haha!?

Appropå att säga saker så är tjejerna så himla snälla och säger så ofta fina kommentarer och ger komplimanger! För några dagar sedan satt Saga hos min mamma och sa ”du haj fina ögon, som jag!”, och samma dag sa dom ”du äj fin mamma”.

Någon dag senare sa dom till deras morbror att han var fin i sin jacka, och igår kväll sa Saga: ”mamma du äj vackej, det äj jag med”❤️❤️  Älskade små barn! Tänk att det betyder sååå mycket mer när dessa små trollungar säger det, än om någon annan i hela världen hade sagt det?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *