Vi utmanade ödet

Hej fina! Gårdagen var smått kaotisk och tjejerna var inte riktigt som vanligt. Istället var det gnäll och skrik mest hela dagen så alla var helt slut! Hade gärna sovit bort gårdagen om det gått?

Idag vaknade vi upp 06.15 och detta då vi försovit oss något. Vi skulle upp tidigare då bilen skulle lämnas 7, men vi hann och mötte upp mamma där för att flytta över bilstolarna! Det var en som körde in i min bil på E18 i höstas och nu skulle det fixas. Det var inget som gick sönder mer än att det blev skadat på bilen, men eftersom han var vållande så är det hans försäkringsbolag som står för det. Hur som så lämnade vi bilen och åkte hem efter.

Förmiddagen var snarlika gårdagen och det var mer kaos än något annat, så efter lunchen kröp vi ner alla tre i min säng och somnade i 2 timmar? Vi vaknade upp pigga och glada alla tre och det var såå välbehövligt! Tanken var att vi skulle åka och handla lite med mamma när hon slutat, så vi utmanade ädet och tog en promenad till hennes jobb! Anledningen till att vi utmanade ödet är för att det ibland går in genom ena örat och ut genom andra för flickorna del, men jag är inte den som isolerar oss inne utan vi hittar på saker, tjejerna lär sig av det och det är både nyttigt och skönt!

Tjejerna var såå duktiga och gick så fint hela vägen! Vi stannade till i lekparken utanför hennes jobb och lekte i en timme innan vi gick och hämtade bilen för att sedan hämta upp mamma utanför!? En så mysig dag med sol och frisk luft!

Sen blev det handla lite innan vi åkte hem och åt kvällsmat. Kvällen har vart lugn och skön och vi har lekt och busat? Hoppas även ni haft en fin dag❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *