Det värsta jag vart med om!

För något år sedan hade ju tjejerna en kort period av nattskräck, men den perioden var såå jobbig trots att det varade ganska kort!

Nu har vi kommit in i något liknande, men jag tror inte det är nattskräck! Det börjar med att dom vaknar och gallskriker, spänner hela kroppen, för att sedan slappna av i kroppen en stund och sedan spänna sig igen, kasta sig fram och tillbaka och inte kunna sova ordentligt. Ingenting funkar när det är så här och det är omöjligt att få kontakt med dom. Skillnaden mot nattskräcken är dock att då visste man att dom sov, men nu är dom ändå vakna men säkert omedvetna om varför det blir så!

Inatt var det hemskt och Saga var den som höll på. Denna gång sparkades och slogs hon non stop och en av gångerna vi väl somnade till ett par minuter så vaknade jag strax därpå av att hon bet mig i armen! Ingen av tjejerna har någonsin bitit mig och ont gjorde det!

Detta höll på från klockan 00.00 till 04.30! Först då lyckades hon somna om i min famn, helt utmattad! Och då skulle vi upp bara någon timme efter och idag var alla tre exktremt trötta! Fia sov sig dock igenom Sagas skrik inatt som tur är, men grannarna lär nog ha undrat hur ont i magen hon hade.. Idag väntar jag på att BVC ska ringa så jag kan få lite råd.

Jag har försökt hitta ett samband med detta men kan inte hitta något alls!! Så jag står ganska hjälplöst och tittar på och hoppas någon vart med om samma och därmed kan hjälpa! Det jobbigaste är att det är så ovisst, eftersom hon inte alls är så i vanliga fall! Hon är ju världens goaste, snällaste, och roligaste lilla tjej och kommer varje dag med komplimanger som att man är fin tex! Så det är som att hon är förbytt när detta händer på natten! Och Fia har även hon haft dessa uppvak emellanåt så det är inte bara Saga.

Inatt ska jag väcka dom innan jag lägger mig och se om det hjälper att ”bryta mönstret”! Håll tummarna och har ni vart med om detta, snälla berätta vad ni gjorde! När man frågar efter dessa utbrott om det är något eller om dom har ont så svarar dom alltid nej.. Det är så sjukt jobbigt att inte kunna hjälpa!!

 

Loading Likes...

1 reaktion på ”Det värsta jag vart med om!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *