Sömnberoende för att funka

Natten till igår var hemsk. Tjejerna sov hela natten, men jag kunde inte sova alls! Jag låg på riktigt vaken till 4 då jag inte kom in i någon djupsömn, och somnade bara till ytligt några gånger för att snart vakna igen.. Ni kan ju gissa om jag var trött igår när vi vaknade? Tänk att sömnen är så viktig! Jag funkar knappt alls om jag inte fått de timmar sömn jag behöver.

Vi kom igång ganska snabbt ändå och åt frukost, och när tjejerna lekte så påbörjade jag bakningen. Mycket ska bakas nu i och med nya bakbloggen och ni finner nu receptet på kladdkakemuffinsen med karamellfrosting och karamelliserade popcorn på just bakbloggen??? HÄR finner ni den!

Inatt fick jag iallafall sova och Saga vaknade 07.30 och Sofia strax innan 8!❤️ Idag blir en bra dag!☀️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *