Barnvakt i huset mitt emot

Idag fick vi sovmorgon till 7.30 vilket var såå skönt!?? Vid 10 var dock flickorna hos min moster som bor i huset mitt emot och jag jobbade den timmen! När dom kom hem igen åt vi lunch tillsammans innan vi gick med fika till pappas jobb. Därefter mötte vi upp moster igen och tog en glass på fiket här intill! Så mysigt❤️

Vid 14 hämtade vi mamma på jobbet och åkte till Erikslund. Jag hade presentkort så jag köpte en tv-bänk (äntligen!!) samt lite annat smått som behövdes! Därefter blev det mellis på IKEA??

När vi kom hem facetimeade vi med Alva i Afrika och vi saknar henne så! Bara en vecka kvar nu!❤️

Kvällen blev lugn och vi mös ner oss i soffan framför Bamse innan båda stjärnorna somnade gott! Nu är det glass för min del framför en bra film och sen sova!❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *