Det betyder ju allt!

Idag vaknade vi utvilade vid 7 och gick upp och gjorde frukost! Förmiddagen var lugn och bestod mest av hemmafix medan tjejerna lekte så fint. Innan lunch kom min morfar på besök och efter ett tag åkte vi tillsammans till erikslund. Flickorna fick varsin vardagsklänning till i sommar och så blev det en fika på Espresso house!

 

Vid 14 släppte vi av tjejernas gammelmorfar och hämtade deras mormor istället för att sedan styra bilen mot Leos lekland!? Gissa om tjejerna blev glada!

 

 

 

På kvällen blev det lite bakning och därefter kvällsjobb. Moster kom hit en stund och snackade skit också, så trevligt! Det är så roligt att vi bor så pass nära att det bara är att gå över gården så är man framme!

Min är det dock sovdags för min del också och jag har krupit ner bredvid tjejerna då Fia verkar ha en lite sämre natt inatt❤️ Sov gott fina ni?

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *