Hello April

Helt galet att det redan är april! Hur är det ens möjligt att tiden går så fort?! Fatta att om en månad är det maj, och sen är det sommar?!!?☀️?

Idag hämtade jag tjejerna på dagis vid 14 och så hämtade vi deras morbror på skolan därefter. Väl hemma försökte vi oss på en ny bakvideo då många frågat efter detta, men det slutade med kaos då båda var såå trötta efter dagis.. Nya tag och en ny video kommer denna veckan!!??

Kvällen har dock fortsatt i kaos med mina små damer och det slutade med att vi kröp ner i sängen och kollade på film. Båda somnade tätt intill mig på mina armar och jag ligger kvar än. Så mysigt❤️ Nu är denna mamman lika trött dock och måste sova jag med? Sov gott fina ni?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *