Internet krascha!

Hej mina fina! Hoppas ni haft en såå fin dag idag! Jag väntade mig snöstorm som skulle hålla i sig under dagen, men det blev lite på morgonen och sen blev det strålande sol!?

Idag har vi haft en riktig familjemys/fixardag! Eftersom vi har kvar gamla lägenheten en månad till så bokade vi in tvättstugan idag och körde ett helt lass med tvätt! Så himla skönt!??

Mamma och brorsan har vart här under eftermiddagen och jag, flickorna och brorsan bestämde oss för att gå på bio, så det gjorde vi. Tjejerna har ju velat det ett tag nu men eftersom det inte funnits någon vi velat se så slog vi till med Röjar Ralf Krachar internet! Så bra och tjejerna var sååå duktiga? Mina stjärnor!

På kvällen har vi lekt och busat och tjejerna somnade snabbt idag. Jag låg kvar en stund och mös och ska nu krypa ner brevid dom. Imorgon är det måndag och dags för lite jobb igen! Sov gott fina ni!❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *