Låt tiden gå fort

Varje morgon vaknar jag med två goa små hjärtan som säger ”godmorgon mamma!”, och det kan inte bli annat än en bra morgon!❤️ Goaste barnen någonsin!

Tjejerna var såå ledsna idag när jag lämnade dom men som vanligt ringer jag alltid 5 minuter efter jag åkt och så är dom alltid glada! Det är ju själva separationen som är jobbig❤️ Men imorse var det så illa att även jag bölade i bilen på väg därifrån.. Bytte bil med mamma iallafall och åkte till jobbet.

Klockan 17 var jag redo att åka hem och jösses vad jag saknat mina stjärnor!? Kvällen har vart så mysig och strax innan 20 kröp vi ner i deras säng och båda somnade på mina armar direkt❤️  Själv hann jag städa efter och även ta en dusch! Men nu är det sovdags, natti natti?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *