Nattbakning

Igår somnade vi klockan 19.30, alla tre. Förstå hur trötta man var då! Saga vaknade flera gånger på natten och bara gallskrek så någon längre sömn blev det dock inte. När klockan ringde imorse var vi då så trötta att vi försov oss, visserligen bara så vi kom en kvart för sent, men jag hatar att stressa! Dessutom var tjejerna såå ledsna när jag åkte men när jag ringde och frågade hur det gick fem minuter senare så satt dom och la pussel!❤️

Dagen har gått fort och det var såå skönt att komma hem till mina stjärnor! Tillsammans satte vi igång med bakningen till morgondagen och jag är klar först nu. Det blev både hallongrottor, kolakakor, mina berömda chocolate chip cookies samt mina gudomliga cupcakes! Dessa ska dekoreras imorgon??

Nu är det dock sovdags så vi slipper försova oss imorgon igen!? Sov gott fina ni!❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *