Mammahjärtat värker

Hej fina! Igår körde vi minivlogg på instagram så för er som missat kan ni se den en stund till idag ?? twinmom.se @ instagram!

Gårdagen var smått kaotisk på förmiddagen. Tjejerna är inne i världens trotsperiod och inget är bra när det väl är igång. Så knappt något blev gjort under förmiddagen. Sen åkte vi till affären och handlade lite för dagen bakning, och dom var såå duktiga i affären, men ändå är det håll igång konstant? Men dom är så duktiga❤️ Sen köpte vi mat och åkte till mamma och syrran.

Det var så välbehövligt med lite mat där och då så efter tog vi på oss ytterkläder och gick på en promenad! Just nu pratas det såå mycket om Alvas kommande resa till afrika så vi spanade efter tigrar och noshörningar? Därefter blev det att hoppa studsmatta och tjejerna älskar det! Dom kan verkligen hoppa i alla väder?

Därefter åkte jag hem och började fixa hemma! Också sååå välbehövligt! Fick iordning i skafferiet, där det fattats hyllor, och massor av kartonger packades upp! Nu ska vi bara få tiden att åka till pterbruket med dessa då de är så slitna! Mot kvällen kom en kompis hit och vi gjorde oss iordning och gick ut och tog ett glas vin och snackade skit! Även det välbehövligt! Jag har inte vart ut och bara vart på över ett år. Väldigt roligt iallafall!?

Nu är det dags att sätta igång med dagens första bakverk, pappas tårta! Hoppas ni får en fin dag! Här regnar det?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *