Dags att komma tillbaka!

Hej mina fina! Hoppas ni haft en bra vecka hittills!? Här har det vart fullt ös och jag är så trött på detta nu! Man har inget liv så här, jobba, sova, städa, jobba, sova, städa, och så rullar det på så. Sjukt trist tycker jag! Jag träffar tjejerna i snitt 3 timmar om dagen och det tär på mig!

Bloggen, instagram och vår tilltänkta youtube blir lidande, och likaså allt annat man ska hinna med. Bara att hinna till lekparken är ju en omöjlighet just nu! Har ni det likadant? Så här ser en dag hos oss ut på veckodagarna;

06.00 vaknar och går upp. Klär på barn, mig själv, packar iordning etc.

06.25 Sätter barnen i vagnen och går ut med hunden på en snabb promenad.

06.35 går till bilen, packar in barn och vagn och åker till dagis. Framme klockan 7.

07.09 är tjejerna lämnade och jag åker till jobbet.

08.00 Jobbar

17.00 slutar jobbet och åker hem.

17.25 Hemma och får krama om mina stjärnor

17.45 börjar med maten

18 – 18.15 Äter kvällsmat, klara ca 18.30. Leker en stund innan??

19.00 Dags att göra iordning barn och krypa ner i sängen.

19.15 Tjejerna somnar❤️

Vid 21.30 kryper jag ner och ska sova efter att ha fixat matlåda, städat och plockat. Nej, nu är det dags att göra något åt detta, och jag är på god väg!?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *