Fler timmar på dygnet tack!

Alltså inte kan jag väl vara ensam om att tycka att dygnet har för få timmar?! Jag får seriöst ingenting gjort! Jag hinner inte ens träffa mina barn mer än 3 timmar i snitt de dagar man jobbar! Det tär på mig enormt och jag är så glad att jag vart tvungen att vabba senaste dagarna för vi har fått så mycket värdefull tid tillsammans❤️

Imorgon är det dags för dagis igen för flickorna och jag kör en heldag på jobbet igen. Skönt att kunna komma ikapp lite där iallafall, och i helgen sover flickorna hos deras mormor och morfar på lördag kväll så jag får chansen att göra iordning här hemma på riktigt! Ska bli så skönt att hämta hem tjejerna sen och att det då inte finns några kartonger kvar?

Ikväll somnade tjejerna strax efter 19 och nu är det sovdags även för mamman! Sov gott fina ni❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *