Ett oväntat samtal

Idag började vi dagen med vabb. Jag bäddade ner tjejerna i vagnen så gick vi på en kortare promenad med Grace. Sen hem och äta frukost och försöka få i Fia något att äta även hon, men det går ju så där just nu.. Det har vart strålande sol idag så tjejerna bäddades ner i cykelvagnen och så drog vi ut på en joggingtur innan mamma kom och löste av mig så jag kunde åka och jobba!

 

 

Men en stund innan jag åkte fick jag ett helt oväntat samtal som jag seriöst aldrig trodde jag skulle få! Jag har vart i chock hela dagen? Men så glad så klart! Så på tisdag nästa vecka ska jag på möte om detta och så får vi se hur det blir!? Såå taggad!!

 

 

Hann jobba halva dagen idag iallafall och hade en förhoppning om att tjejerna skulle kunna åka till dagis imorgon, men Fia har så ont i öronen, och skriker och sover om vartannat så svar nej. Detta plus feber är ingen bra kombo.. Så ikväll har vi vart på sjukhuset men jag  h a t a r  jouren, så imorgon ska vi till vårdcentralen ? Min stackars lilla gumma❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *