Det skulle ju vara myskväll..

Alltså dessa sjukdomar gör mig galen snart! Idag vaknade flickorna pigga och glada men Fia är inte alls som vanligt. Just nu är hon extra gnällig, trött och äter sämre än vanligt.. Dagen har med andra ord vart lugn och mamma och syrran kom strax innan lunch. Därefter var syrran barnvakt ett tag då jag och mamma fixade i gamla lägenheten. Det är en del kvar att göra där men vi fick mycket gjort!??

Eftermiddagen har gått åt till bakning, underhålla barn och städa lite. På kvällen blev det en kort tur till lekparken då Saga behövde göra av med lite energi och alla behövde lite luft! Det snöade som attan och sen ringde min moster och frågade om vi skulle ha mellomys, så det bokade vi så klart in!

 

 

Vi hämtade upp henne en stund senare och åkte och köpte med oss mat hem till oss. Fia somnade så fort vi kom hem och Saga åt lite mat med oss innan hon somnade i min famn i soffan strax efter att Mello börjat! Så det blev jag och moster som kikade, men det var ju mysigt ändå så klart, men jag hade önskat tjejerna var vakna och hade kikat med oss!❤️

När Milla gick så vaknade Fia av sin jobbiga hosta så hon kröp ner i min säng, och här ligger vi nu och myser? hon är dock väldigt varm hostar stup i kvarten.. Mitt hjärta❤️ Varför kan vi inte bara vara friska och krya?! Imorgon blir det åka vagn ute för att få så mycket friskluft som möjligt så vi är redo för en ny vecka sen!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *