Bästa babylarmet!

Inlägget innehåller reklam och är i samarbete med Capidi

 

Att ha ett bra babylarm är ju såå viktigt, för dels vill man ha ett som har bra räckvidd, låg strålning, är litet och behändigt och är lätt att använda. Sen att det är ett snyggt babylarm som man dessutom kan byta front på är ju bara ett enormt plus! Självklart pratar jag om Capidis babyvakt som har just allt det jag nämnt ovan! Det är ett alldeles lagom stort babylarm som man lätt bär med sig, och som dessutom går att sätta på jackan tack vare spännet på baksidan!

Vi har i samarbete med Capidi inte bara fått hem deras fantastiska babylarm, utan även tre olika fronter till, samt två nattlampor som är toppen då dessa lyser alldeles lagom så tjejerna ser när dom kommer upp till mig på natten!?? Vi valde en rosa och en vit och har en vid badrummet och tjejernas rum (dessa är bredvid varandra) och en vid mitt sovrum! När du köper babylarm får du även med en laddare som även den har nattlampa inbyggt! Superbra tycker jag!

Om ni kikar in på min instagram @twinmom.se så kan ni se mer om när tjejerna öppnar paketet från Capidi, och även fler videos och bilder kommer komma! Detta är verkligen produkter jag varmt rekommenderar till alla småbarnsföräldrar! Följ Capidi på instagram så missar ni inga nyheter?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *