Det är toppen!

Inlägget är i samarbete med EcoViking och innehåller annonslänkar och reklam 

 

Tjejerna har i samarbete med EcoViking fått hem dessa fina och funktionella tallrikar i silikon som fästes på bordet! 

Dessa är toppen att ha både till frukost, lunch, mellis och kvällsmat och eftersom facken på tallriken rymmer både flytande och fast mat! Här serverades det igår mannagrynsgröt med mjölk och äpple och apelsin? Med vår rabattkod ”TWINMOM” får ni 20% hela deras sortiment, och utöver dessa tallrikar finns även nappar, glasnappflaskor och skedar! 

Eftersom vi väljer bort plast i den mån det går så kan vi varmt rekommendera EcoViking vars koncept är att utveckla produkter som är säkra för både våra barn och miljön! Klicka in på deras hemsida och kolla?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *