Underbara lekstugor hos Polhus.se

Inlägget är ett betalt samarbete med Polhus och innehåller reklam och annonslänkar

 

Våren närmar sig med stormsteg och som ni vet så flyttar vi snart till en ny lägenhet, men så fort vår bondes hus blir ledigt så flyttar vi dit, och då kommer vi ha ett stort hus och stor egen tomt! Den dagen längtar jag till enormt! Självklart planerar jag hur det kommer vara då, och något vi absolut ska ha (eller ja, framförallt tjejerna så klart?) är en egen lekstuga!? Jag kan inte låta bli att sitta och kika runt och min favoritbutik med lekstugor är självklart Polhus.se!

Har ni sett deras stora utbud av lekstugor?! Det finns så många olika varianter, storlekar och utseenden så det är svårt att välja bara en, men nedan kan ni se några av mina absoluta favoriter! Om ni klickar på texten ovanför bilden så kommer ni direkt till just den lekstugan!?

 

Otto

 

Hedvig

 

Kajsa

 

Lekstugan Hedvig har dessutom en loft vilket känns såå lyxigt och det är min favorit av dessa tre! Tänk att få måla och göra fint där inne? Jag vet var mina barn skulle vara någonstans iallafall?

Lekstugan sätter du ihop själv, men du behöver ingen som helst erfarenhet eftersom du får med en manual så du snabbt och enkelt kan sätta ihop den, måla och vips så är det KLART! Tänk så enkelt?

Lekstugan Sonja är också en stor favorit hos mig och dessutom är både den och ett par andra lekstugor just nu på kampanj! Kika in på Polhus hemsida och leta reda på era favoriter. Nu är det ju officiellt vår och det är ju den perfekta tiden att införskaffa en lekstuga!

 

Glöm heller inte att följa Polhus på deras sociala medier där ni kan få tips och idéer till ert egna kommande bygge!

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *