Inredningstips från BabyWorld!

Inlägget är ett betalt samarbete med BabyWorld och innehåller annonslänkar och reklam!

 

Alla har vi nog våra favoritbutiker när det gäller det mesta, där man kan handla allt man behöver på ett och samma ställe, och min absoluta favoritbutik att handla inredning och leksaker till tjejerna är utan tvekan BabyWorld! Här finns verkligen allt samlat, så som bilstolar, leksaker, vagnar, inredning, kläder, böcker, sängtextilier, nappflaskor och massa annat roligt! Här kan tjejerna gå loco och båda blir såå glada när vi ska in där, men däremot är det alltid lika svårt att få med sig tjejerna hem efter?

Som ni vet sedan innan så samlar flickorna på Maileg, och BabyWorld är just den affär jag köper allt till Maileg ifrån. Jag tycker priserna är toppen och utbudet är precis lika bra! Nu i och med kommande flytt så håller jag på att inreda flickornas nya rum och det jag ska ha just nu är en soffa, sänghimmel och ny smart förvaring till väggarna! Nedan hittar ni mina absoluta favoriter som kommer vara de måsten som tjejerna ska ha i sitt nya rum? Klicka på länkarna ovanför bilderna så kommer ni direkt till just den produkten!

 

Sänghimmel

 

Soffa

Nattlampa

 

Vägghylla

 

BabyWorld har två fysiska butiker varav ena finns här i Västerås och den andra i Uppsala, men till allas stora glädje finns även BabyWorld som onlinebutik också! Superbra tycker jag? Kika in på deras hemsida och kolla deras underbara sortiment, kan garantera att ni inte blir besvikna!??

Ni måste ju även kika in denna underbara nattlampa;

 

Enhörning

 

 

Spelande enhörning

 

Glöm inte att BabyWorld finns på både Facebook och instagram, så klicka in och följ så ni inte missar några kommande nyheter!?

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *