Jag har nog inte riktigt förstått det!

Okej, det är mycket snack om kommande flytt, I know. Men dels är det för jag är så glad då detta kommer underlätta livet, men också för att jag inte riktigt förstått att vi faktiskt ska flytta! Jag har velat detta så länge och nu har jag packat i en månad, och på fredag är det dags! Det är alltså bara två dagar kvar!?

Denna månad har susat förbi och jag ser fram emot att göra iordning vårt nya hem. Det ska bli sååå skönt! Däremot tyckte jag vi hade så lång tid på oss att packa etc, men jag har alltså bara imorgon och på fredag förmiddag på mig?

Så är det ändå skönt att vi har gamla lägenheten i två månader till, för då slipper man paniken med flytt och flyttstädning! Men nu ska det packas och sen tas ett bad!??

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *