Två veckor kvar!

Okej mina fina, nu är det två veckor kvar till flytt! Det känns helt galet, overkligt, skrämmande och så sjukt kul! Jag längtar enormt och tjejerna pratar om det hela tiden!

 

”Vi ska bo vid Milla och Stosse!”

 

Vi kommer bo granne med min moster och hennes sambo och det pratas om det hela tiden, och likaså att vi ska till lekparken och ha med hink och spade!?

Jag håller fortfarande på att planera hur hemmet ska se ut, och jag har väl en del klart, men massor kvar att planera! Tjejerna kommer få min sänggavel eftersom mitt rum är så litet att jag knappt får in sängen? Men det blir så bra! Och jag är fortfarande löjligt glad över att ha diskmaskin!??

Dock kommer själva flytten ske först den första mars eftersom jag jobbar till 17 den sista, så att börja då är inte optimalt. Så tjejerna får vara med gammelmoster (ja hon kallas så, min moster) och så flyttar vi andra!??

 

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Två veckor kvar!

  1. Men wow vad kul!!! Förstår att du är så himla taggad och ser fram emot eran flytt!!! WOW vad kul det ska bli att se hur det blir och roligt för tjejerna att bo granne med din moster. Kram <3

  2. Diskmaskin 🙂 Innan vi flyttade till vårt hus hade vi ingen och jag förstod inte varför typ alla jag kände installerade en i sina lägenheter. Nu vill jag aldrig vara utan, haha 🙂 Hoppas flytten kommer gå bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *