Gravid igen!

Många frågor kretsar kring samma ämne, och ett av dessa gäller frågan om jag vill ha barn igen, och självklart vill jag det! Ni vet ju dock om min ångest och oro över karlar så om jag träffar någon återstår att se, och när isåfall!

Men ett syskon till flickorna vill jag ha oavsett. Jag saknar faktiskt att vara gravid, trots hur dåligt jag än mådde de tre första månaderna. Men känslan av att någon liten människa växer i ens mage, och att få känna alla rörelser, hicka, allt. Jag kände mig såå fin när jag var gravid och älskade verkligen min mage. Och så nyfikenheten på vem som ligger där inne!? Men nästa gång tänker jag inte ta reda på könet, utan det får bli en överraskning?

Tyckte ni om att vara gravida? För mig känns det konstigt att man längtar så trots att man vet hur dålig man var sist! Men det är ju som förlossning, man glömmer ju hur ont det gjorde, för det är ju det finaste som finns!?

 

Loading Likes...

12 reaktioner på ”Gravid igen!

  1. Jag har ju tre flickor redan (som är 3 år, 4,5 år och 5,5 år gamla) och jag vill ha FLER barn.. :p Känner mig inte ett dugg klar. Men samtidigt, med tanke på mitt syndrom så kan jag nog inte helt utesluta att det tåget har avgått för min del. Min sambo vill inte heller ha fler barn…

  2. jag älskade att vara gravid med båda mina barn, men det innebär inte att jag mådde fysiskt bra, haha! Illamående och foglossning i 8 mån! Men mysigt ändå att känna barnet inom sig, magiskt <3

  3. Jag älskade att vara gravid, säkert mycket pga att jag mådde så bra. Som du skriver var det härligt att fundera på vem som låg där inne. Sa på en gång efter förlossningen att jag vill göra om det. ?

  4. Nä fy. Den romantiska bilden av att vara gravid stämde verkligen inte på mig! Tycker det är 9 mån jobbigt bara typ. Visst äälskade jag att känna bebis, rörelser o den där speciella relationen en får till varandra redan innan födseln, men att vara gravid känns som en mardröm! Däremot så föder jag mer än gärna barn igen. Klart det häftigaste och mäktigaste jag gjort! ?

  5. Jag älskade att vara gravid även om jag mådde skit. Nu när vi sagt att vi inte ska ha fler barn så har jag världens ångest över att aldrig mer få vara gravid.
    Men, vi får väl se om jag och maken ändrar oss och skaffar en trea!

  6. Jag har inga barn, har dock varit gravid en gång och de korta veckorna var sjuka, tanken på att det fanns någonting i en var så konstig haha. Hoppas verkligen du får uppleva det igen <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *