Som en ny människa!

Idag kom vi upp i tid och tjejerna var så duktiga! Det var två glada och busiga flickor som lämnades på dagis och som vinkade och gjorde slängpussar i fönstret!? Då kan man jobba utan ångest!??

Dagen har gått väldigt långsamt och jag har vart så trött? Lite så där halvjobbigt med andra ord. Men att gå ut en stund på lunchen gjorde susen! Solen sken och det var så underbart!☀️

Efter jobbet åkte jag direkt och fick massage. Har haft så galet ont i ryggen och nacken länge nu, så det var verkligen på tiden! Kände mig som en ny människa efteråt?? Väl hemma kröp jag ner med tjejerna i soffan framför Monsters Inc som dom kikade på. Så galet mysigt!❤️ Efter en stund somnade båda i min famn och jag kunde lägga ner Fia i sängen, men Saga vaknade till och skulle inte somna om. Så hon gjorde mig sällskap när jag diskade innan hon skulle sova igen. Hon kröp tätt intill mig och sa ”du luktar gott”, tror ni jag smälte?!❤️? Kloka, snälla, goa, envisa, underbara unge!!

När hon somnat vek samt hängde jag tvätt och nu är det sovdags för denna mamman med! Hoppas ni haft en mysig dag☀️? PS, se hur gullig vår katt är! Hon sover alltid med tjejerna?

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *