Vad hinner man med?

Att dagarna går i ett är ju inget nytt, men sen jag började jobba heltid så har man ju ännu mindre tid! Dagarna har helt enkelt för få timmar! Efter jobbet vill man ju vara med tjejerna, men samtidigt har man ju andra måsten också som måste göras.. Som idag till exempel! Mamma, tjejerna och syrran hämtade mig på jobbet klockan 17 och så åkte vi och handlade mat. Att gå på Maxi med två små tar sin lilla tid, även om dom är jätteduktiga! Men när man väl kommer hem så ska det packas upp, lagas mat, ätas, göra iordning barn för natten och sen natta barn! Och idag till exempel somnade dom senare än vanligt eftersom allt blev förskjutet så man orkar ju inte ställa sig och storstäda då tex.

Hur hinner man allt?!? Nu när vi flyttar kommer vi ha diskmaskin också vilket kommer underlätta enormt! Det är de små sakerna som gör det!??

Nu ska jag krypa ner bredvid mina stjärnor och jag lär somna på en gång jag med! Redan tisdag imorgon och vi kämpar till helgen! Sov gott fina ni❤️

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *