Ordningen är återställd!

Idag tog vi morgon klockan 8, men vi var helt utvilade så det gjorde ingenting!? Vi ringde Fia med FaceTime och pratade och natten hade gått bra för henne med, förutom ett par uppvak då hon frågat efter mig❤️

Vi gick upp och åt frukost och tog det lugnt innan det var dags för lek och bus! Saga ville ta ett bad efter ett tag så det gjorde vi innan vi skulle åka och hämta Fia och mormor. Vid 10.30 hämtade vi dom och åkte hem för att sälja en barnstol, och sen kom även syrran så då åkte vi till Erikslund en stund. Där blev det lunch och fika på IKEA vilket vi började med, och sen gick vi i affärer en stund. Tjejerna var högt och lågt och jag svettades bokstavligen hela tiden.. Vi avslutade med att leka på lekplatsen som finns där och det var ingen av dom som ville gå därifrån..????

Väl hemma så blev det mellis och bara ta det lugnt. När mamma och syrran åkte fixade vi iordning kvällsmat och matlåda inför imorgon och efter maten fick det bli ett bad! Som vanligt blev det pool i badrummet? Vi avslutade kvällen med lite mys i soffan framför Zootropolis, och Saga somnade i mitt knä i början av filmen! Äntligen är ordningen återställd här hemma!❤️

 

När Saga bäddats ner mös jag och fia en stund själva innan även hon skulle sova. En väldigt mysig stund med min stjärna som haft så roligt hos mormor och morfar! Nu är det dags för mig att krypa ner bredvid mina hjärtan och imorgon är det dags för ny vecka igen! Hoppas ni haft en bra helg och att ni får en bra kommande vecka med! Puss!❤️

 

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *