Mamma och Saga-mys!

Idag blev det som jag nämnt tidigare lite egentid med min fina Saga. Hon har fått välja vad hon velat idag och det har vart såå mysigt! När hon vaknat från sin lilla tupplur så åkte vi till en stor lekplats, som vi för övrigt var helt själva på! Hon sprang runt och lekte så duktigt och älskade att hela sandlådan var vatten/is/snöfylld så där hoppade hon hej vilt?

 

På slutet ville hon gunga och hon skrattade så hon kiknade, men skulle till sist gunga på ”stora” gungan själv! Så där satt hon, med mig beredd bredvid, och gungade själv! Hur stora börjar mina flickor bli?!❤️

 

Efter lekparken var det dags att köpa mat, och då blev det Max enligt prinsessans önskemål. Så det blev en varsin max-box med hem. Hon ville krypa ner i sängen och äta framför Nalle Puh, så det gjorde vi så klart! Till efterrätt blev det banan och jordgubbar att doppa i choklad? Det godaste hon ätit!

När filmen var slut hoppade vi ner och tog ett bad. Hon busade och skvätte vatten så hela badrummet var blött till slut? Efter kröp vi ner i sängen och kikade på Trollz innan det var dags att sova. Hon somnade så tätt intill mig som möjligt, liggandes på min arm. Det bästa jag vet!

Vi har haft en såå mysig eftermiddag och kväll, och självklart har vi facetimeat med Fia som haft så mysigt hos mormor? Nu längtar vi till imorgon när hela familjen är tillsammans igen❤️

 

Loading Likes...

4 reaktioner på ”Mamma och Saga-mys!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *