Vi tog en titt!

Idag tog vi sovmorgon till 8, vilket var välbehövligt efter en något orolig natt. Vi gick upp och gjorde iordning frukost och åt i soffan. Mysmorgon med andra ord! Efter blev det lek på tjejernas rum, och när dom lekte fint själva så smög jag iväg och packade lite! Dom är så duktiga❤️

Nör det var dags för lunch lagade vi lite mat tillsammans och klädde därefter på oss och åkte till stallet. Tjejerna somnade i bilen på vägen dit så jag fixade själv. Därefter hem till föräldrarna för att gå ut med Charlie (hunden) och sen hem och möta upp mamma.

Eftermiddagen har bestått av det vanliga just nu, städa, leka och packa! Som jag längtar tills vi får nycklarna!? Syrran kom hit efter skolan och då åkte jag och mamma och kikade på lägenheten för att kunna planera och det kommer bli toppen!

Völ hemma var det dags att laga kvällsmat och sen bada tjejerna innan vi kröp ner och läste saga. Det var två trötta damer som somnade fort och vi är nu redo för en ny dag imorgon med jobb och dagis!

 

Loading Likes...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *